top of page
BLOG

Wat nu? Leven met PTS

Post - Trombotisch - Syndroom

AM_20200924_016.jpg

Welkom

Bedankt dat u mijn blog over het Post Trombotisch Syndroom bezoekt. Mijn blog bestaat uit korte verhalen over mijn gedachten, angsten en belevenissen. En schrijf ik in eerste instantie om het van mij af te schrijven en in tweede instantie om tot steun te zijn voor anderen.

De foto hiernaast is gemaakt door de fotograaf van de Trombosestichting. Ik heb in het maandblad van de Trombosestichting mijn verhaal mogen vertellen in het rubriek Laura's Fauteuil . Bart Roest moet leren leven met ernstig posttrombotisch syndroom - Trombosestichting. Ik heb dit verhaal toen gedeeld als boodschap aan de artsen, om niet altijd vast te houden aan bestaande protocollen maar om ook, af en toe, out of the box te denken. 

Ik wens u veel succes met het lezen van mijn blogs. Laat gerust uw opmerking of vraag achter, of maak gebruik van het contactformulier als u met mij in contact wenst te komen. 

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe verhalen? Vul dan hieronder uw emailadres in en u krijgt bericht als er iets nieuws wordt gepost.

Bedankt voor uw iinteresse!

© 2021 by Wat nu? Leven met PTS

bottom of page